2010-06-12

I dag har Gloria fått skandinaviskt cert. Hon blev även BIR (bäst i ras). Inte så svårt eftersom hon var ensam aussie. och BIG (bäst i grupp) 2:a. Domaren  berättade att hon kommit i kontakt med rasen för flera år sedan i USA och blev jätteförtjust i den. Däremot tyckte hon att svenska aussies har eländiga pälsar. Inte Glotria emellertid! Hon fick mycket beröm för pälskvalitet och färger. Trevligt temperament och mycket bra rörelser.
Mycket mallig matte igen. Cert från en dansk och en norsk domare så är hon Skandinavisk champion. Vi får väl satsa på åtminstone det ena i Norge:)

Vi tävlade även lydnad, men den är inget som kommer att gå till historien. Möjligen som en av dom sämre i så fall. Givetvis hamnade hon på platsliggningen bredvid samma schäferhane för tredje gången och efter en sned blick på honom kom hon till mig som vanligt. Plats under marsch blev också en nolla liksom ståendet. Ståendet är normalt en 9 el 10 så det började fel och fortsatte i samma sitl. Inkallningen var i alla fall på topp. Men, nu glömmer vi lydnaden och tar nya tag.

Efter att aktiviteterna för dagen var slut var det bara att åka hem och byta ut Gloria mot två Thomas. ( Lenas och min). Tillbaka till klubben för funktionärsfest. Anna hade fixat jättegott. Vi var ca 20 pers, men många var faktiskt lite trötta efter en heldag på klubben så det blev tidig hemgång. Trevligt var det i alla fall!!

Kommentarer
Postat av: Marie G

GRATTIS önskar Marie & Sheltieligan:)

2010-06-13 @ 16:06:04
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0