2010-0319

Sitter och tittar på vår nya TV. Helt OK faktiskt. Nu återstår bara problemet var vi ska göra av den gamla. Den fungerar ju faktiskt, även om det tar lite tid innan den kommer igång.
Pga TV-köpet blev det bara 850 m simning i dag. Dessutom blev det rätt så fullt i bassängen så det kändes lite motigt med alla vågorna. 4 st herrar i 60-årsåldern (solbrända och vältränade) ockuperade den ena halvan av bassängen och pratade segling hela tiden. Dom störde iof sig inte så mycket, men dom kunde gott ha suttit i bubbelpoolen. Sedan kom det en hel hop äldre damer och då tyckte jag att det var dags att lägga av.

For iväg till Media Markt och jämförde olika modeller. Sedan till Netonnet för inköp. Det blev LG:n eftersom dom inte hade rätt modell på Samsungen. (Den var några tusen billigare).

I går började tävlingslydnadskursen på SHK. Tyvärr var inte underlaget det allra bästa så vi höll oss till teori och fika. Vi slutade i alla fall ute på planen och visade upp varsin fotposition och varsin apportering. Nästa gång blir det lite mer praktik. Om vädret håller i sig blir det lervälling i stället för issörja och jag vet egentligen inte vilket som är värst. Huvudsaken är att det inte blåser iskalla smådjävular som det gjorde i går.

Kommentarer
Postat av: Bettan

Hej Ulla!

Kul att du har börjat blogga, tack för länken, jag kommer nog in hit och tittar till dig i bland.

Grattis till nya TV`n, den är säkert jätte fin.

Lycka till med utstälningarna och lydnaden, har inte börjat träna mina hundar än, men ska väll försöka hitta ut till hundklubbeb och försöka få vara med i gänget.

Kram

2010-03-20 @ 08:19:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0